Post by nostruhonroge on Mar 5, 2022 21:53:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Knight Age ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Knight Age IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ генератор кодів примогем ▞▞▞
▞▞▞ Knight Age 2022 version ▞▞▞
Ні до x3 поповнення, так до x6 #WEWANTEAGLEPET #BANLORD021
Все нормально, але коли я використовую повноваження, вони завжди зависають, будь ласка, виправте це, і я оцінюю це на 5 зірок
Knight Age Macera Oyunları qxto
будь ласка, зробіть баланс цієї гри... майстри та стрільці мають більшу силу, ніж ті рукопашні нападники... будь ласка, діяти як наша турбота... спасибі.
Мій рівень 30 зник.. що станеться?
Зробіть цю гру універсальною та працюйте на помилки. Я присягаюся, що ця гра є найкращою RPG взагалі, якщо вам потрібна допомога в розробці Інтернету та інших шкідливих ресурсів, завчасно надішліть мені повідомлення.
Я підвищив цю гру приблизно на 9,9 доларів 2 рази, але я не отримав жодного дорогоцінного каміння на своєму ідентифікаторі, будь ласка, виправте це в Google
чому досі не англійська мова?Я не знаю, яка мова, будь ласка, виправте це адмін
Це викликає звикання, але ні
Що це за мова, це мова черв'яків о, чоловіче, я її дуже ненавидів!!!!
Це добре, але я не можу перемогти привида, і зараз я застряг на рівні 20, там написано, клацніть праворуч #, щоб перемогти привида, але нічого не відбувається, виправте це, дякую
Не можу підключитися до глобального сервера, навіть якщо у мене стабільне підключення до Інтернету.
Спробуй це !!!
Гра нху лол
Knight Age Macera Oyunları qxto
Швидкість падіння в зоні 2 була поганою. Помаранчевий та фіолетовий опад поганий. Будь ласка, встановіть систему торгівлі
Đạpa cái j cũng rễ xịt ko
Гей, виправити свій досвід хороший, але досвід. супер повільно
Я не можу відкрити та викупити, щоб пропустити Анну... вона завжди говорила....гравець може зареєструватися лише раз на день.!!!Але 1 тиждень тому, як я зареєструвався востаннє!!! Будь ласка, виправте... ...... ralphstar >>> ralph5
Навіть не можу почати реєстрацію.. Каже.. Відключено від сервера.. Завжди.
Ви можете вибрати піксель на андроїд
Я грав у цю гру, і це круто. Але сьогодні вранці я натиснув кнопку «Продовжити», і гра завжди наполягає на тому, що я відключений від сервера.
це добре, мені подобається ігровий процес і функції, але загалом вам потрібна оплата. Графіка стара. Є багато гарного та гідного грати, якщо ви плануєте платити. На жаль, ці нуби витрачають свої гроші даремно.
Погано
كلمات كراش - لعبة تسلية وتحدي من زيتونة სიტყვების phac
Knight Age הרפתקאות xvnu
Гра в оболонку занадто складна для гри.. Крім того, будь ласка, надайте час pk ..дякую
Я навіть не відкривав програму, але все одно вийшов у 2016 році ... Усі ігри повинні мати підтримку кількох мов, де англійська мова є обов'язковою...
Привіт, як зареєструватися
Будь ласка, швидко виправте глобальний сервер
Це гарна гра, але чи можете ви додати більше героїв, було б непогано використовувати нових героїв. Я поставлю 5 зірок, якщо це станеться.
Я можу зламати цю гру легко, тому що немає безпеки, але приємна гра, класна графіка теж, але переконайтеся, що безпека
Чувак, чому в біса ця гра, а школа ніндзя - це якась дурна мова, крім англійської. Дуже хочу зіграти обидва, але не можу зрозуміти, що я граю... Так кульгаво.
гарна гра..
Бажаю більше оновлень
добре
Крута ця гра...
Будь ласка, виправте помилки в квесті, я не можу отримати жодних дорогоцінних каменів щоразу, коли я закінчив свій квест, крім щоденного квесту, і, будь ласка, додайте більше функцій у цю гру. 2. Іноді, коли я намагаюся ввійти, я автоматично відключаюся від сервера. Ненавиджу це і, будь ласка, виправте це, і я поставлю 5 зірок. Дякую (Andreaaa)
У грі є деякі гравці, які можуть зламати обліковий запис іншого гравця, просто запросивши їх на вечірку або запит на торгівлю. Безпека гри в цій грі погана, оскільки вони не можуть визначити, чи використовує гравець сторонню програму для зіпсувати гру. Крім того, проблема з відключенням не може відтворюватися добре через це. У мене міцне інтернет-з'єднання.
Я ставлю 5 зірок у цій грі..!! Чому?? Тому що це чудова гра, в яку вам ніколи не буде нудно грати.. я граю в цю гру з 2014 року і до цього моменту 2020 року все ще немає ніяких змін, і гра все ще покращується.. дякую адміністратору, а також дякую вам також хто створює цю гру.. "kao" knigth age онлайн, дякую.. 😘😊🥰 @oku guild ign guns04
нечестивий
не розуміють, що вони кажуть. Яку користь отримав предмет касового магазину? немає аватара тощо, а елемент керування занадто малий. було б добре, якщо є налаштування, яке може збільшити