Post by nostruhonroge on Mar 5, 2022 22:02:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dumb Ways to Die ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dumb Ways to Die IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaulės kodų generatorius auksas ▞▞▞
▞▞▞ Dumb Ways to Die 2022 version ▞▞▞
Šis žaidimas išalko pinigų, jame rodomas skelbimas po KIEKIENOS nesėkmės, jūs netgi negalite praktikuoti lygių, nes turite juos nusipirkti. Jei kovojate dėl tam tikro lygio, užuot galėję jį praktikuoti, turite eiti tai gali baigti jūsų seriją ir, kol gausite pakankamai pinigų, kad jį nusipirktumėte, jau būtumėte pakankamai padorus, kad jums nereikėtų jo pirkti. Trumpai tariant, šis žaidimas pavirto iš kažko įdomaus, puikaus, malonaus ir ne. pinigų alkanas priešingai nei tie.
Gerai, kad per daug skelbimų, nors man labiau patinka kitoks žaidimas nei šis, taip pat jie man nuolat klausinėjo lygiai to paties klausimo ir vis pykdė, be to, aš prarasiu taškus be jokios priežasties, nes, matyt, lažinuosi, kad jei norite žaisti ką nors kita, kas apima mirties žaidimą, bowmasters ar pan
Dumb Ways to Die Gündelik lga
Nuostabus žaidimas Aš gavau šią programą ir tikrai žaisiu dar kartą, tai vienas geriausių žaidimų. Buvau apie du mėnesius, pradėjau rugpjūtį ir buvo ir iki šiol yra nuostabu. jame yra mini žaidimų, jis buvo reklamuojamas geras, aš žaidžiu kiekvieną rytą. Parodžiau tai savo mažajam broliui ir jam tai patinka 💓 Labai apsidžiaugiau, kad ši programa nori žaisti daugiau su manimi, o jam patinka žaisti, jis žaidžia kasdien, yra mini žaidimų, tokių kaip spalvinimas. Tiesiog nuostabu, kad mums tai labai patinka tai geriausias žaidimas
Man atrodė, kad iš pirmo žvilgsnio atrodau smagiai ir norėjau žaisti, nes mano draugė rekomendavo tai. Bet po penkių žaidimo minučių pradėjo užšalti po kiekvieno raundo!!!😠😠 Prašau pataisyti!😣
Manau, kad žaidimo idėja yra gana gera, bet kartais, kai žaidžiu žaidimą, ekranas yra tuščias ir turiu išeiti iš žaidimo ir grįžti atgal. dar viena galimybė laimėti. Kelis kartus spustelėjau, kad peržiūrėčiau reklamą, bet nieko neįvyko.
Cat Jump 街機 nmeo
Žaidimas yra puikus... Bet tai yra daug skelbimų.. Ir kai aš sakau daugeliui skelbimų, aš turiu galvoje, kas 40 sekundžių yra reklama... Turite tai pataisyti.
Šiame „Pegi 7“ žaidime yra skelbimų, skirtų daug brandesnei auditorijai. Žinoma, kai naudojate skelbimus, turėtumėte pažvelgti į žaidimo, kuriame jie rodomi, „Pegi“ įvertinimą, taip pat į reklamuojamo žaidimo „Pegi“ įvertinimą. Nebuvo sužavėtas kai kurių labai subrendusių ir suaugusių reklamų, atsirandančių žaidžiant su mano sūnėnu.
Per daug priedų. Žaidimai labai vėluoja, o kai pralaimi, dažniausiai tai yra žaidimo kaltė
Dumb Ways to Die معمولی yhzc
Per daug skelbimų
Man labai patinka šis žaidimas, bet jis šiek tiek vėlavo, todėl vertinu jį 2 žvaigždutėmis. Jei pakeisite klaidą, įvertinsiu 5 žvaigždutėmis, skamba kaip susitarimas?
Žaidimas yra gana įdomus, tačiau kai kuriais lygiais jis vėluoja, o laikas baigiasi, todėl jūs pralaimite, taip pat yra daug papildymų, bet apskritai puikus žaidimas
Žaidimas atrodo kaip virusas, o atrodo, kad jis sugenda, kai ką nors padariau žaidime. Man nepatinka, kaip jis atrodo
Taip! Šis žaidimas „Dumb Ways To Die Original“ yra toks nuostabus! Atrodo, aš žaidžiu būdus, kaip mirti, bet jei tai padarysite teisingai, pamatysite „Dumb Ways To Die“ personažus, o ne mirti ir gyventi! Atrodo, kad tau nepavyks,... na.. matai, kaip jis miršta nuo muzikinio vaizdo klipo... Bet....Tai panašu į... muzikinio vaizdo klipo scenos yra sujungtos žaidime! Už žaidimą duosiu 5 žvaigždutes!!!! Man tai patinka!
Šis žaidimas yra toks smagus!, Man patinka daina ir būdai, kaip tu neturi mirti Tai vadinama kvailais būdais mirti
Sakyčiau, tai geras žaidimas, bet jūs, vaikinai, unironiškai dabar naudojate NFT, todėl pavadinimas yra gana tikslus. Koks iš tikrųjų kvailas būdas mirti.
Juodas ekranas ir priverstinis išėjimas paspaudus pradžios mygtuką. Galaxy a52
Dumb Ways to Die 休閒 nfx
geras žaidimas kas nesisiunčia tas yra NOOBAS !!?
Puiki, bet ne pati geriausia grafika ir valdymas, bet vis tiek tikrai geras žaidimo būdas!
Sunkiosios atletikos dalis turi klaidą. Kai gausite tą dalį, pusė laiko juosta nebus užpildyta, kai ją bakstelėsite. Išskyrus tai, geras žaidimas
tai labai smagu, bet erzina, kai nemokate skaityti, todėl pralaimite ir jums reikia daug pinigų praktikai, paskutinis dalykas, kurį prideda, yra labai erzina
Nepakanka laiko mini žaidimams. Tiesiogine prasme ėjau kumpį ant dangtelio lygio ir vis dar neturiu laiko užsukti dangtelio
Man labai nepatinka šis žaidimas, jame yra daug skelbimų, nes kiekvieną kartą, kai prarandi 3 gyvybes, pasirodo skelbimas ir tu negali net išeiti iš jo, be to, skelbimai yra baisūs žaidimai, kurie net nesusiję, todėl aš niekada to nedaryčiau. Rekomenduoju šį žaidimą visiems, net ne mano didžiausiam priešui.
Žaidimas yra įdomus ir sudėtingas – personažai dažnai miršta keletą kartų, kol jūs nesuprantate kiekvienos dalies gudrybės. Tačiau mano didelis skundas yra lipdukai. Ypač GIF atrodo nuostabiai, todėl jiems išleidau dalį savo monetų, tada pridėjau klaviatūrą, kaip nurodyta. Bet vis tiek gaunu pranešimą: „Neįmanoma pridėti; failo tipas nepalaikomas“, kai bandau juos naudoti! Koks svaistymas! Labiau norėčiau gauti GIF atsisiuntimą arba kreditą už lipdukų paketą nei klaviatūrą.
Šis žaidimas yra nuostabus ir man jis patinka, jis yra 5 žvaigždučių, be abejo, smagus ir puikus laiko gaišimas, ir tikiuosi, kad jums žaidimas patiks taip pat kaip man 💖👍
Dumb Ways to Die Santai eka
Žaidimą „Botch“ reikia šiek tiek patobulinti. Aš negaliu pereiti to lygio. Bet žaidimas yra labai kvailas būdas mirti !!! 😅
Geras žaidas is pradziu nezinojau ka daryti su skalb.masina bet poskui supratau kad reikia sukti ne i ta krypti kaip sukasi tas zmogeliukas o i kita
Tai smagus ir nuoširdus žaidimas, bet kartais vėluoja... bakstelėsite ekraną, bet nieko neatsitiks. Tai nevyksta jokioje kitoje mano programoje. Nors vis tiek rekomenduočiau.
Tikrai geras žaidimas. Žaidžiau nuo vaikystės. Nesitikėjau, kad jis vėl bus gyvas. Tikrai smagu žaisti
tai vis tiek smagu ir nėra "🥺🥺🥺🥺😱😱😱Išgelbėk MERGAITĘ!!! NEGALIMA PRIEŠ PINKK!!! atrakinti žaidimai, maži skelbimai ir tiesiog paprastas žaidimas valandų valandas be nieko kito. Dabar tai tik pinigų griebimo žaidimas, atrakinant mini žaidimus, kuriuos seni gerbėjai prisimena turėję nemokamai.
Man tai labai patinka, aš turiu visus kvailus būdus, kaip mirti žaidimams ir superherojų žaidimui, man jis taip patinka, kad ir aš turiu aukščiausios kokybės kvailus žaidimus. Žaidimą vertinu 5, nes man jis labai patinka, nes yra kvailų būdų die 3 ir aš jį per daug žiūrėjau, BET YPAČ SUMAGU IŠBANDYKITE DABAR VISI BANDYKITE NEMOKAMAI IR YRA PREMIUM ONE TR6
Tai geras žaidimas, bet pamoka, kurią jie pateikia prieš kiekvieną kartą, kai žaidžiate, erzina ir atima linksmybę. Žaidimo viduryje yra daug skelbimų. Taip pat erzina, kad dabar turite atrakinti kai kuriuos kūrinius.
Šis žaidimas atsilieka daug ir ten nėra beždžionės, jos taip blogai
Pradžios ekrane nuolat stringa. Visiškai negaliu paleisti.. Pašalinama
Praktikos lygiai reikalauja perkant programą, skelbimą (-us) baigus kiekvieną lygį. Mažiau smagu nei žiūrėti, kaip kažkas žaidžia žaidimą.
Ar tai aš, ar šis žaidimas tikrai lėtas ir nuobodus, ir jis nebuvo originalus. Leiskite man pasakyti, kad tai nėra verta. Man tai nepatinka, todėl aš tiesiog radau kvailų būdų mirti 2 tai buvo nuostabu! jis nėra lėtas, bet vis tiek skiriasi, bet tai gerai, aš norėčiau gauti tai, o ne tai. Kas sukūrė šį žaidimą, yra nuostabus, bet kitą kartą pabandykite įsitikinti, kad tai geras ir greitas žaidimas, ačiū
Vienintelė priežastis yra ta, kad per daug skelbimų net neprisimena, ką aš padariau, todėl jūs tiesiog verčiate žiūrėti vaizdo įrašą.
Prasidėjo kaip traukinių saugos informavimo vaizdo įrašas, kuris tapo žaidimu. Anksčiau buvo tikrai smagus laiko gaišimas. Kažkas, ką galite pasiimti ir padėti. Dabar čia taip pilna reklamų, kad kai kurie žaidimai, kuriuos žaidžiate, trunka ilgiau nei reklama, kurią turėsite žiūrėti vėliau.
Man patinka šis žaidimas! Mano sesuo mane supažindino su žaidimu, kai buvau maža, ir aš visada prašydavau jos paleisti dainą. Tai puikus, smagus žaidimas ir geras laiko praleidimas. Tam nereikia „Wi-Fi“, kuris puikiai tinka, kai esate vietoje, kurioje nėra puikaus aptarnavimo, ir apskritai tai puikus ir kvailas žaidimas. Aš ir mano broliai ir seserys niekada nepamiršime šio nuostabaus žaidimo. ❤💜❤💜❤💜
Man labai patinka žaidimas, bet kasdienis iššūkis kurį laiką mane tikrai sujaukia, kai priverčia pradėti viską iš naujo.😂😂😂😂
Tiesą sakant... Manau, kad šis žaidimas yra tikras laiko švaistymas. Dabar, kol visi nepradėjo manęs nekęsti, turiu keletą priežasčių. Kvailas būdas mirti yra vakarienė kvaila ir moko vaikus ir žmones kvailų ir kvailų dalykų, tokių kaip Vilonce, ir jūs žinote tik dalykus, apie kuriuos žmonėms nereikia žinoti, todėl taip, aš jo neatsisiųsčiau. tiesiog atsižvelkite į tai.
Lol geras zaidas
Linksmas ir toks gražus, man labai patinka šis žaidimas .Bet tai tikrai sunku, aš norėčiau, kad pridėtumėte dar 1 gyvenimą, kad būtų lengva kitaip, tai tikrai geras žaidimas. Miela grafika.
Skauda!😭