Post by nostruhonroge on Mar 5, 2022 22:05:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Coin Rush! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Coin Rush! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler sonsuz primogems ▞▞▞
▞▞▞ Coin Rush! 2022 version ▞▞▞
Bu çok kötü bir oyun. Yüklerim, sonra paly yapacağım ve internetten çıkacağım, sonra oynayacağım ama sorun şu ki, paly'ye gittiğimde sadece telefonum kilitleniyor. İkinci plrblem paly'ye gittiğimde kontrolden çıkıyor ve çok sinirleniyor 😈😈😡😡 . Üçüncü sorun, ağ olmadan çalışmaz, yalnızca verilerdir 😟. Ağıma girip oynadığımda ilerideki problem telefonum askıda kalıyor ve sonra soooooo öfkem var. Lütfen bu oyunları geri almayın, bu sadece çok kötü 😳😕 . Çok teşekkürler 😊☺ .güvende kal saty evde 😷☺
Kısaca devam verecem harika bir oyun daha güzelini Hakkında Hakkında Konuşmadım 🥰
Aq reklamdan oyanabilsek beğenicez ama reklamdan oyun oynanmıyor reklamlardan bıktım reklamm izlemek seyrediyorum YouTube da müşterim reklamı izliyorum oyun mu oynuyorum belli değil
Oyun oldukça harika, ancak belirli seviyeler, jetonun oyundaki belirli bir yapıyı geçmesini tam anlamıyla kısıtlıyor. Yani temelde kesinlikle sinir bozucu bir seviyede sıkışıp kalabilirsiniz.
Bununla ilgili değilim, telefonumda düzgün çalışmadı. Madeni para raydan çıkacaktı, çok sert kontroller
Normal bir oyun
OYUN ÇOK GÜZEL AMA GERÇEKTENDE ZOR
çok strateji tabanlı bir oyun ve eğlenceli ama oyunu almadan önceki kadar heyecanlı değilim
Bu oyunun zorluğu iyi koordine edilmemiş. Bazen ödül olmadan çok fazla engel. iyi deneme tho.
Oyun iyi güzel Ama bir süre sonra hiç gecememeye başlıyorsun ve oyunu siliyorsun Tavsiye ederim
Sorun değil ama parayı kontrol etmekte zorlanıyorum bu iyi bir oyun
Madeni paraların benim gazozum olma yolunda bu tür denemelerle karşılaştığını bilmiyordum. Bu uygulama, mücadelelerine gözlerimi açmama yardımcı oldu. Ayrıca bu her yerde harika bir oyun. Her seviyede daha zorlu hale geliyor, madeni paranın hareketi gerçekten pürüzsüz ve kesin ve tahtalarda gezinmek için yeni madeni paraların kilidini açıyorsunuz (eğer burada hiçbir şey için heyecanlanamıyorsam). Gerçek için ama. Gazoz makinelerine vurmayın.
Her 10 saniyede bir ekleme olmasa oyun harika olurdu. Cidden, bu bir vudu oyunu kadar çok şey katıyor
her seviyeden sonra reklamlar. 15 saniye oynatın. 30 için reklam.
Oyun güzel ama seviyeyi olasıyse imkansız oluyo iyi durumda olabilirsiniz
Çok güzel bir oyun. Lütfen yalan söylemeyin.🤨beni sinirlendirmeyin.arkadaşlar bu oyunu benceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee indirmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelisiniz cokkkkkkkkkkkk guzelllllllllllllllllllllllllllllllllllllll oyunnnnnnnnnnnn
Harika bir uygulama ama buggy ve cihazımda çok pürüzsüz koşmaz. Ayrıca, ekledikleri seviyelerde yeni tutturulmuş paralar dilsizdir. Çünkü tamamen rastgele görünüyorlar çünkü oyunun onları engellere doğru ilerlediklerinde çok fazla zaman var ve kapmak imkansız (sadece yakalamak, ama tam anlamıyla imkansız). Zoru severim ama imkansız aptal. Bunu düzeltin ve bana 5 yıldız için seviye nasıl seçileceğini söyle
Çok çok iyi bir oyun 👍👌 Herkese bu oyunu lütfen indirin diyorum ben hiç böyle oyunlar oynamamıştım inanılmaz güzel konsept çok iyi grafikler ve zorlu mücadeleler geldi en sevdiğim ama bir şey şu ki oyun aksaklıklar Lütfen bunu düzeltin, o zaman size beş yıldız vereceğim🙏🏻 Onun da hatalarını güncelledikten sonra lütfen düzeltin 😔 bu beni rahatsız ediyor..
Cooking Diary® Restaurant Game Simulácie rbmq
bu harika bir oyun sadece fekn ekleyebilir, isa, her seviyeden sonra bir eklenti
Bu harika, yani bu oyun harika çünkü onu seviyorum çünkü çok kolay ve farklı seviyelerde geliyor ve daha yeni başladığımda 250 jetona ulaştım!!! Sevdim, tüm hayatımdaki en iyi oyun ama bu cümle aynı zamanda beş yıldızlı, hayatım olmadan bu ne olamaz, hayatım olmadan hiçbir şey olmazdı, bu yüzden sonsuza kadar beş yıldız ve sonsuza kadar çünkü bu harika! !!!
İndirdim, sonra ilk seviyeyi tamamladım, sonra tekrar tamamla dedi ve tekrar devam edemedim, bu yüzden lütfen bunu başkaları için düzeltin
Coin Rush! Аркадни wan
Eğlenceli ama reklamlar onu tamamen mahvediyor. Her öldüğünde bir reklam var.
eğlenceli ama kontroller çok hassas
Çok güzel ve çok kötü🐤
Bu oyun bazen neredeyse oynanamaz hale geliyor. Zorluk makul seviyede olsaydı bu oyundan çok daha fazla zevk alırdım ama oyunun başından beri sürekli kaybediyorum. Bu çoğunlukla oyundaki rastgelelikten kaynaklanmaktadır. Bir seviye oynarken, engellerden biri rastgele olabilir, böylece geçmek neredeyse imkansızdır. Bu sorun çözülürse bu incelemeye daha fazla yıldız vermekten memnuniyet duyarım. İçerik oluşturucular bu sorunları çözmek istiyorsa daha fazla ayrıntıya girmek isterim.
çok mantk reklamlar. her şarkı seviyesinden sonra bir reklam, seviyeler arasında reklamlar (beni mahvediyor) ve oyunu açtığımda veya oyundan çıktığımda reklamlar vardı. Oyun konsepti iyi ama oynanış kötü. Madeni parayı kontrol etmek zor.
Ben açıkcasi oyuni hic sevmedim ben baslangic noktasindayim para kendi halinde ileri benim dogru gidiyor gicik oldim
Coin Rush! Аркадни wan
zor ama 20. seviyede kızabilirsin ama iyi bir çevrimdışı oyun ama bir meydan okuma
Vay! Kolay oyun için uzun süre bakıyorum bu oyunu beğendim😃😃😃😃😃😃🙂🙂🙂🙂🙂🙂😁😁😁😁😁😉😮😮😮😮
Lütfen bu iyi bir oyun ama lütfen oyunu 47 lvl rampada düzeltin son rampadan geçemiyorum Yine de iyi
nedenmi bir içerikten hoşum sola gidiyor çok kötü
onun eğlenceli ve zorlu. çok fazla reklam var. sadece bir özellik var eğer bir seviyeye kadar ileri gidersen ve başarısız olursan seni bir reklam izlemeye zorlayan diriltme özelliği var, bu harika, bununla ilgili bir sorunum yok ama diriltmemeyi ve tüm seviyeye yeniden başlamayı seçersem Beni zaten reklam izlemeye zorlamamalısın yoksa yeniden canlanırdım.
Bu uygulama korkunç Bir uygulamaya hiç 1 yıldız vermedim ama bu doz yarım yıldızı bile hak etmiyor bunda iyi bir şey yok kalite korkunç çok yavaş ve başlaması için sola veya sağa hareket etmem gerekiyor ama bunu yaptığımda kaybediyorum veya yönüne hareket ettirdiğimde düşüyor Buna 0 yıldız veriyorum 👎oh ve neredeyse o kadar çok reklam olduğunu unutuyordum, ortada reklamlar var büyük içinde korkunç
Bu oyunun potansiyeli var. Oyun eğlenceliydi ve oldukça kaliteli. Ama sahip olduğum bu oyunla ilgili sorun reklamlar. Ekranın altındaki reklamlar iyi, bunlara dikkat etmiyorum ama her seviyenin sonundakiler. İlk seviyeden sonra bir reklam oynayacaktı. İkinci seviyeden sonra başka bir reklam oynatılır. Bu sebepten dolayı sildim. Yani müzik veya podcast dinliyorsanız, siz reklamı atlayana veya reklam bitinceye kadar duraklatılacaktır.
Bu çok güzel görseller Ama keşke daha fazla parasal ama oyun yıldızlık bir oyun bu...
hiçbir şeye çarpmadığımda jeton hareket etmeyi durduruyor
Bu oyunun gerçekten harika olduğunu söyleyeceğim, oynadığım en iyi şey gecikmedi ama reklamların pop-up olduğunu söyleyen insanlar gibi gerçekten aptallar, interneti nasıl kapatacaklarını bilmiyorlar yani bu oyun en iyisi
5 verirdim ama vermiyorum çünkü seviyeler 50'den sonra çok kolay oluyor. Güzel ama biraz sıkıcı lütfen seviyeleri zorlaştırıyor
BU OYUNU SEVİYORUM BU OYUNU 10 YILDIR SEVİYORUM VE BU OYUNU SEVİYORUM BU NEDENLE BEŞ VERİYORUM ⭐
Oyunu seviyorum, harika! harika konsept, eğlenceli oyun ve makul çeşitlilikte hızlı seviyeler! Ne yazık ki 26. seviyeye ulaştığımda atla, çok zor bir obstik seviyeye ulaştım, bu oyunu oynanamaz hale getiriyor. sivri uçlu iki duvarın yavaşça bir araya gelip saat yönünde döndüğü engeldir. Şimdilik kaldırılıyor
Oyun güzel ama reklamlar sıkıldı
3 adil bir puan iyide iyi değil hımmm 3.50 olsa olsa iyi bir oyun güzelde değil hımmm değerlendirme olsa olsa iyi olsa iyi ama değerlendirecek çok zor mesa sınavında çok zor mesa biraz 50 levelde zor deneme ama bir oyun
Güzel bir oyun ama hiç beyenmedim